Telefon/Fax: 011/32-39-053

Mobilni: 063 322 798

Adresa: Svetogorska 4, drugi sprat (Lole Ribara)

Bulevar Arsenija Čarnojevića 149

Aleksinačkih rudara 51 – kod YU biznis centra

Prevod dokumenata za Kanadu, Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju

Blog:

Prevod dokumenata za Kanadu, Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju

08-Jun-2014

Prevod dokumenata za Kanadu, Veliku Britaniju, Ameriku i Australiju

 

Za dobijanje različitih viza, turističkih, radnih, studentskih ili u svrhu spajanja porodice dokumenta se moraju prevesti sa srpskog na engleski jezik. Prema spisku dokumentacije dobijenom od ambasade, mi vršimo prevode svih vaših dokumenata na engleski jezik u 2 primerka i u najbržem mogućem roku.

 

Za studiranje u inostranstvu, osim svedočanstava o završenoj gimnaziji/srednjoj školi i diplome, budući studenti prevode i preporuke profesora. Studenti koji upisuju postdiplomske studije prevode spisak položenih predmeta i diplomu ili dodatak diplomi, kao i preporuke profesora. U nekim slučajevima prevodi se i plan i program studija.

 

Za decu koja nastavljaju školovanje u inostranstvu osim svedočanstava o završenom školovanju na engleski se prevodi i potvrda o primljenim vakcinama.

 

Za turističke vize prevodimo potvrde o zaposlenju za stalno zaposlene, potvrde o redovnom studiranju za studente i rešenja o penziji za penzionere. S obzirom da je za dobijanje turističke vize najvažnije dokazati čvrste veze sa državom porekla, prevodimo i ugovore o kupoprodaji stana kao i izvode iz zemljišnih knjiga koje dokazuju vlasništvo nad nepokretnostima.

 

Ako ste zaključili brak sa stranim državljaninom, osim prevoda izvoda iz matične knjige venčanih i rođenih, potrebno je nekada prevesti i izjave svedoka koje potvrđuju autentičnost vašeg braka, kao i uverenje o državljanstvu i potvrdu da niste osuđivani.

 

Za iseljenje u neku od navedenih država potrebno je prevesti ceo set dokumenata koji možete da pronađete na sajtu ambasade i koji najčešće podrazumeva prevod izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih, potvrdu da niste osuđivani/kažnjavani, dokaze o stečenom obrazovanju i završenim školama/fakultetima, uverenje o državljanstvu, nekada i pasoš i ličnu kartu.

 

Cena prevoda dokumenata na engleski jezik se formira po dokumentu. Ako imate veći broj dokumenata za prevod odobravamo popust. Cena i popust zavise od broja dokumenata, roka za izradu prevoda kao i vrste dokumenata.

Referentna lista

Neomedica doo, Delta Sport doo, Feromont Inženjering ad, Nestle Adriatic Foods doo, West Truck doo, Apla doo, Zastava Oružje ad, Verano Motors doo, Optimapharm doo, Hermes System doo, Cowi doo, Crony doo, Allsecure doo, Teniski savez Srbije, Delta Inženjering doo, Prijatelji dece opštine Novi Beograd, Drvopromet-Kula doo .. sve reference »

Sjajna ekipa, visok profesionalizam i topla preporuka za sve koji imaju potrebe za prevodilačkim uslugama.